מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות

היקף – מדיניות פרטיות זו חלה, באופן כללי, על המידע האישי המתקבל על ידי TransPerfect בכל פורמט. TransPerfect תוודא כי הטיפול בכל המידע הגלובלי במשרדינו יהיה בהתאם למדיניות פרטיות זו. עם זאת, הפרטים בנוגע לאופן שבו אנו מעבדים את המידע האישי שלכם תלויים במי אתם ובאופי הקשרים בינינו. לכן, לקבלת מידע מפורט יותר באשר לנוהלי הפרטיות שלנו בכל הנוגע למידע האישי שלכם, נא בחרו במדיניות הפרטיות הרלוונטית באחת מהקטגוריות הבאות של נשואי מידע:

  • עבור לקוחות, כולל משתמשים באחת מפלטפורמות הטכנולוגיה של TransPerfect, לחצו כאן.
  • עבור ספקים, לחצו כאן.
  • עבור עובדים, לחצו כאן.
  • עבור מועמדים לעבודה, לחצו כאן.

מי אנחנו?

TransPerfect Global, Inc, השותפים העסקיים שלה וחברות הבת שלה (ביחד, "TransPerfect") עשויים להיות "בעלי השליטה במידע" (data controller) של המידע האישי שלכם. פירוש הדבר הוא כי ל-TransPerfect יש שליטה על המידע האישי שלכם וכי היא רשאית להשתמש בו למגוון מטרות, לרבות שליחת המידע שלכם ל"מעבדי המידע" (data processors) שאיתם אנו עובדים. לחלופין, בהתאם לזהותכם ולאופי הקשרים בינינו, TransPerfect עשויה להיות "מעבדת מידע" או "מעבדת משנה" (sub-processor) של המידע האישי שלכם.

מהו המידע האישי שלכם?

מידע אישי הוא מידע שבאמצעותו ניתן לזהות אדם הנמצא בחיים. הזיהוי יכול להתבצע באמצעות המידע בלבד, או בשילוב עם כל מידע אחר הנמצא ברשות בעל השליטה במידע או כזה שסביר שיהיה ברשותו. עיבוד המידע האישי של אזרחי/תושבי אירופה ("מידע אישי של האיחוד האירופי") נקבע על פי הוראות הרגולציה הכללית להגנה על מידע של האיחוד האירופי (להלן, GDPR).

כיצד אנו מעבדים את המידע האישי שלכם?

TransPerfect מצייתת להתחייבויות שלה לפי ה-GDPR על ידי עדכון שוטף של המידע האישי; על ידי אחסון והשמדה של המידע באופן מאובטח; בכך שהיא אינה אוספת או מחזיקה כמויות רבות מדי של מידע; על ידי הגנה על המידע האישי מפני אובדן, שימוש לרעה, גישה וחשיפה לא מורשות, וכן על ידי הקפדה על שימוש באמצעים טכניים הולמים כדי להגן על מידע אישי.

ייתכן שהמידע האישי שאתם מוסרים (או שמסרתם בעבר) ל-TransPerfect יאוחסן במרכז הנתונים של TransPerfect בארצות הברית. לקבלת פרטים בנוגע למטרות שלשמן אנו מעבדים את המידע האישי שלכם ולאתרים שבהם אנו שומרים את המידע, נא השתמשו בקישור הרלוונטי לעיל תחת הסעיף "היקף".

מדוע אנו אוספים את המידע האישי שלכם?

לקבלת פרטים באשר למטרות שלשמן אנו מעבדים את המידע האישי שלכם, נא השתמשו בקישור הרלוונטי לעיל תחת הסעיף "היקף".

מהו הבסיס המשפטי לעיבוד המידע האישי שלכם? 

לקבלת פרטים על הבסיס המשפטי המאפשר לנו לעבד את המידע האישי שלכם, נא השתמשו בקישור הרלוונטי לעיל תחת הסעיף "היקף".

עיבוד נוסף

אם נהיה מעוניינים להשתמש במידע האישי שלכם למטרה חדשה שאינה כלולה באף מדיניות פרטיות נוכחית, אנו נעביר אליכם, בטרם נתחיל בעיבוד, הודעה חדשה שתסביר מהו שימוש חדש זה ותפרט את המטרות הרלוונטיות ואת תנאי העיבוד. אנו נבקש מראש את הסכמתכם לעיבוד החדש היכן ובכל עת שהדבר יידרש.

שיתוף המידע האישי שלכם

לקבלת פרטים בנוגע לצדדים שלישיים שאיתם אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלכם, נא השתמשו בקישור הרלוונטי לעיל תחת הסעיף "היקף".

למשך כמה זמן אנו שומרים את המידע האישי שלכם?

אנו נשמור את המידע האישי שלכם לתקופה שלא תהיה ארוכה יותר ממה שיידרש באופן סביר לניהול הקשרים העסקיים המתמשכים שלנו, למטרות שימור רשומות ולטיפול במקרים של תביעות משפטיות או תלונות.

העברה הלאה והעברת מידע לחו"ל

כחלק ממאמציה הכלליים לציית לדרישות הגלובליות בנוגע להגנת הפרטיות, TransPerfect בוחרת לאכוף את סעיפי ההסכם של האיחוד האירופי (EU Standard Contractual Clauses) עבור מעבדי מידע (Processors) ואת הסכמי הגנת הפרטיות (Privacy Shields) העוסקים בהעברת מידע אישי ניתן לזיהוי מהאיחוד האירופי לארה"ב, כולל ציות לדרישות הרגולציה הכללית להגנה על מידע (GDPR).

TransPerfect מצייתת לדרישות המסגרות EU-U.S.‎ Privacy Shield ו-Swiss – U.S. Privacy Shield כפי שהוגדרו על ידי משרד המסחר של ארה"ב בכל הנוגע לאיסוף, שימוש ושמירה של מידע אישי המועבר לארה"ב מהאיחוד האירופי ומשווייץ, בהתאמה. TransPerfect קיבלה אישור ממשרד המסחר על כך שהיא עומדת בעקרונות הסכמי ה-Privacy Shield. במקרה של סתירה בין תנאי מדיניות פרטיות זו לעקרונות הסכמי ה-Privacy Shield, יגברו העקרונות של הסכמי ה-Privacy Shield. למידע נוסף על מסגרות Privacy Shield ולצפייה באישור שניתן לנו, בקרו בכתובת https://www.privacyshield.gov/.

המונח "עיבוד" של מידע אישי מתייחס לכל פעולה, או אוסף של פעולות, המבוצעים על מידע אישי, כגון איסוף, אחסון, אחזור, מתן ייעוץ, שימוש, מסירה, הפצה וכל דרך אחרת של הפיכת המידע האישי לזמין.

מדיניות פרטיות זו עשויה להשתנות מעת לעת בהתאם לשינויים שיבוצעו בסעיפי ההסכם של האיחוד האירופי ו/או בהסכמי ה-Privacy Shield. כל שינוי שיידרש יבוא לידי ביטוי בעדכון מדיניות זו והוא יופץ בהתאם.

נוהלי הפרטיות של TransPerfect מקבלים אישור פנימי ומשקפים את ההנחיות העדכניות בנוגע לדרך האופטימלית לעמוד בדרישות לפרטיות מידע בהתאם להנחיות החוק והתקינה העדכניות.

נוהלי קובצי Cookie ופרטיות אתר האינטרנט

אתר האינטרנט של TransPerfect משתמש בקובצי Cookie, בפיקסלי מעקב ובטכנולוגיות דומות. קובצי Cookie הם קובצי מידע קטנים שנשלחים על ידי הפלטפורמה שלנו ומאוחסנים במחשב שלכם. אתר האינטרנט שלנו משתמש בקובצי Cookie שנשלחו על ידינו או על ידי צדדים שלישיים למגוון מטרות, ביניהן תפעול והתאמה אישית של האתר. כמו כן, קובצי Cookie יכולים לשמש גם למעקב אחר השימוש שאתם עושים באתר כדי להתאים לכם מודעות פרסומת באתרי אינטרנט אחרים.

TransPerfect אינה אוספת מידע אישי, שמות או כתובות דואר אלקטרוני בעת ביקור של לקוח באתר האינטרנט של TransPerfect. במקום זאת, TransPerfect אוספת רק את זהותו של ספק שירותי האינטרנט שביצע גישה לאתר, וכן נתונים סטטיסטיים על מספר המבקרים באתר, הבקשות שהתקבלו ומדינת המקור של בקשות אלו. מידע זה משמש לשיפור האתר שלנו לרווחת לקוחותינו, אך הוא אינו מהווה מידע אישי.

הסרה מרשימת התפוצה

ספקית קובצי ה-Cookie של TransPerfect היא חברה ביוזמת הפרסום ברשת (NAI) ופועלת על פי הקודים האתיים של ה-NAI. כאן תוכלו להשתמש בכלי ביטול ההסכמה של ה-NAI, שיאפשר לכם להפסיק לראות מודעות פרסומת מותאמות אישית מאתנו ומחברות אחרות ב-NAI.

בנוסף, אם לא תהיו מעוניינים לקבל מאיתנו הודעות, נא בקרו ב-Opt-Out Portal של TransPerfect. אם תצאו מרשימת התפוצה, לא תוכלו עוד לקבל הודעות על הזדמנויות עסקיות או שירותים ולא תוכלו להמשיך ליהנות מגישה ליישומים במסגרת חבילת הטכנולוגיה של TransPerfect.

זכויותיכם בנוגע למידע האישי שלכם

אם אתם אזרחי או תושבי האיחוד האירופי, הזכויות השמורות לכם בהתאם ל-GDPR כוללות את הזכויות המצוינות להלן (אלא אם כן כפופות לפטור):

  • הזכות לבקש עותק של המידע האישי אודותיכם השמור על ידי TransPerfect
  • הזכות לבקש ש-TransPerfect תתקן מידע אישי כלשהו אם הוא מתברר כשגוי או כלא עדכני
  • הזכות לבקש כי המידע האישי שלכם יימחק כאשר TransPerfect אינה צריכה עוד לשמור אותו
  • הזכות לבטל בכל עת את הסכמתכם לעיבוד המידע
  • הזכות לבקש ש-TransPerfect תמסור לכם, בתור נשואי המידע, את המידע האישי שלכם, ובמידת האפשר, להעביר את המידע הזה ישירות לבעל שליטה אחר במידע.
  • במקרים שבהם קיימת מחלוקת בקשר לנכונותו של המידע האישי שלכם או בקשר לעיבודו, הזכות לבקש ליישם הגבלות על עיבוד נוסף
  • הזכות להגיש תלונה לסוכנויות ממשלתיות או לרשויות להגנה על המידע כמצוין ב-GDPR.

על מנת לממש את הזכויות שלכם לתיקון המידע, למחיקתו, להעברתו, לקבלת גישה אליו ו/או להגבלת עיבודו, נא שלחו הודעת דוא"ל לכתובת privacyrequests@transperfect.com.

הודעה – TransPerfect מתייחסת לכל חומר שנשלח אליה מלקוחות, מספקים או מעובדים (יחד "CVEs" -‏ clients, vendors, and employees) כאל חומר סודי בהתאם להתחייבות האחרונה שלה לסודיות כלפי CVEs.  סודיות היא תנאי נדרש בכל הסכם שלנו עם כל לקוח, ספק או עובד; על כל ישות נפרדת לחתום על הסכם סודיות לפני תחילת העבודה או השותפות עם TransPerfect.  

כל הודעת דואר אלקטרוני שנשלחת אל TransPerfect (בכל רחבי העולם) מנותבת דרך מסנן ספאם צד שלישי (AppRiver) שנמצא בארה"ב. פירוש הדבר הוא שכל תכתובת שמקורה ויעדה אינם בארה"ב עדיין חייבת לעבור דרך ארה"ב לפני הגעתה ליעד הרצוי.

TransPerfect נעזרת ברשת של מעל 4,000 ספקים עצמאיים (פרילנסרים) המסייעים לה בתהליך התרגום. כחלק מן התהליך, הם עשויים לקבל את שם הלקוח שעבורו הם מבצעים את המשימה, אך ללא כל מידע אישי על הלקוח, אלא אם כן פרטי הקשר שלו נחוצים לצורך ביצוע המשימה (כמו במקרה של פרויקט מתורגמנות באתר הלקוח, בדיקת מסמכים באתר הלקוח, וכד'). לספקים עצמאיים אלו יכולה גם להיות גישה למידע אישי שמופיע במסמכי מקור ובחומרי עזר לתרגום שנשלחים אליהם. עם זאת, בכל מקרה הספקים העצמאיים יהיו כפופים להתחייבויות הסודיות שהם לוקחים על עצמם – לשמור על הסודיות של מידע מסוג זה ולהשתמש בו רק לצורכי הפרויקט שעליו הם עובדים.

כל הספקים שיעבדו מידע אישי של אזרחים או תושבים של האיחוד האירופי יידרשו לחתום על ההסכם להגנת המידע של האיחוד האירופי ועל סעיפי החוזה הסטנדרטיים של האיחוד האירופי. מסמכים אלה עוסקים בדרישות הסטנדרטיות בנושאי הודעה, בחירה, העברה הלאה, גישה, אבטחה, שלמות המידע ואכיפה של המידע האישי בכל הנוגע למידע האישי.  לכל ספק באיחוד האירופי שמורה הזכות לסיים את קשרי העבודה שלו עם TransPerfect ולדרוש את מחיקת המידע האישי הקשור אליו. עם זאת, בכפוף לחוק החל, TransPerfect תמשיך לשמור את הרשומות העסקיות הישנות שלה בצורה שתאפשר לה לשמור את הידע ואת קשריה העסקיים מהעבר למקרה של בירור משפטי או רגולטורי כלשהו שעשוי לעלות בעתיד. נוהג זה משמש את האינטרסים של שני הצדדים על מנת שהמידע המזהה בעניין זה או אחר יישאר נגיש, אך מספיק דיסקרטי כדי ש-TransPerfect לא תפנה בטעות אל אותו ספק לצורך ביצוע פרויקטים בעתיד.

בחירה – הלקוחות של TransPerfect רשאים לבחור איזה מידע אישי יהיה נגיש, יהיה בשימוש או יישמר. כדי לנהל עסקים עם הלקוחות שלנו אנו חייבים לשמור פרטי קשר ופרטי חיוב ספציפיים, אולם תמיד אפשר לדון בהיקף המידע המאוחסן עם נציג שירות הלקוחות של TransPerfect. כמו כן, במקרה של חשש ספציפי בנוגע למידע אישי המופיע בחומר שסופק לצורך ביצוע פרויקט שירותי שפה (כגון קובץ מקור, חומרי עזר וכו'), אנו ממליצים למחוק/להשחיר מידע זה לפני שליחת החומרים ל-TransPerfect או לדון בפתרונות חלופיים עם נציג שירות הלקוחות שלכם. כמו כן, יש אפשרות לנקוט צעדים נוספים, כולל הסרה מכוונת של פרטים מזהים מהמידע והגבלת מאמצי התרגום למידע אנונימי בלבד.

על מנת לתת מענה מיטבי לצורכי הלקוחות שלנו ולספק מידע נוסף על שירותינו, TransPerfect עשויה, מעת לעת, לשלוח מידע על שירותים נוספים שאנו מספקים. אם לקוח כלשהו יחליט שהוא אינו מעוניין בקבלת מידע זה, הוא יוכל לצאת מרשימת התפוצה לקבלת המידע באמצעות פנייה לנציג שירות הלקוחות שלו או למנהל פרטיות של TransPerfect.
העובדים של TransPerfect רשאים לבחור איזה מידע ישותף עם עובדים אחרים, עם שותפים עסקיים ועם צדדים שלישיים (כגון לקוחות). מידע זה יסופק אך ורק בהסכמה בכתב של אותם עובדים ולא ישמש לכל מטרה אחרת.

קבלת גישה ותיקון – כל CVE רשאי, בהתאם לחוק החל, לבקש ממנהל פרטיות של TransPerfect עותק של המידע האישי ש-TransPerfect אספה, וכן לקבל אישור על התוכן של כל מידע אישי אודותיו. לאחר מכן, בהתאם לחוק הרלוונטי, יש לאותו CVE זכות לתקן, לשנות או למחוק מידע שאינו מדויק.

לקוחות יכולים לעשות זאת באמצעות פנייה לנציג שירות הלקוחות שלהם או למנהל הפרטיות של TransPerfect.
למעט כנדרש על פי חוק או במהלך ביקורת של רשם או ביקורת רגולטורית, TransPerfect לא תשתף מידע זה עם שום צד שלישי ללא הסכמת ה-CVE.

ספקים יכולים לעשות זאת באמצעות פנייה ל-EDPA@transperfect.com, כתובת דוא"ל ייעודית שאליה ניתן לשלוח בקשות כאלה באופן ישיר.

עובדים יכולים לעשות זאת באמצעות פנייה אל מחלקת משאבי האנוש של TransPerfect או למנהל הפרטיות של TransPerfect.

שלמות המידע – TransPerfect מתחייבת לוודא שכל המידע שנשמר הינו מדויק, מעודכן ורלוונטי לשימוש שלשמו ניתן המידע על ידי ה-CVE, ותנקוט את כל הצעדים הנדרשים על מנת להבטיח שהמידע יהיה מדויק, שלם ועדכני. אנו עושים זאת באמצעות התכתבות סדירה עם ה-CVEs בדואר רגיל ואלקטרוני; עם זאת, אנו מאוד ממליצים ל-CVEs להמשיך לעקוב אחרי המידע שהם נתנו ל-TransPerfect, וכן לבקש גישה למידע האישי באופן פרואקטיבי ולהודיע ל-TransPerfect על כל צורך בתיקון, אם נדרש.

אבטחת מידע – TransPerfect מקפידה על נהלים מחמירים של אבטחה פיזית ולוגית על מנת להבטיח הגנה על כל הרשומות הפיזיות והאלקטרוניות (לקוחות יכולים לקבל את המדיניות הרלוונטית אם יפנו בכתב למנהל הפרטיות של TransPerfect). הגישה לרשומות אלו ניתנת רק לעובדים שקיבלו אישור לכך. הגישה לכל המערכות הקריטיות (כגון שרתים) ניתנת רק למספר מצומצם של עובדים מוסמכים. אבטחת המידע של TransPerfect מנוהלת בתוך החברה ונבדקת באופן קבוע על מנת לוודא עמידה בנהלים של TransPerfect ובתקנים המומלצים בענף.

משאבים בלתי תלויים לטיפול בתלונות בנושא פרטיות ופרטים ליצירת קשר

בהתאם לעקרונות הסכמי Privacy Shield,‏ TransPerfect מתחייבת לטפל בתלונות בנוגע לאיסוף מידע אישי או לשימוש בו על ידינו. למימוש כל הזכויות הרלוונטיות, לשאלות או לתלונות, נא פנו אל:

שיגרו וטנבה (‎Shigeru Watanabe)
מנהל הפרטיות
TransPerfect
+1 646.589.6779
privacy@transperfect.com
‎  

ניתן להגיש תלונה באמצעות טופס מקוון (לחצו כאן)

TransPerfect מחויבת לטפל בכל התלונות תוך זמן קצר. אם לא קיבלתם מאתנו הודעה על קבלת התלונה תוך פרק הזמן המוגדר (תוך 45 יום מקבלת התלונה), או אם אינכם מרוצים מהתשובה שקיבלתם, או אם הפנייה אלינו לא פתרה את בעייתכם, תושבי האיחוד האירופי יכולים לבקש מ-TransPerfect להפנות תלונות לא פתורות בנושאי Privacy Shield אל המועצה האמריקאית למנהל עסקים בינלאומי (USCIB). לחלופין, תוכלו לפנות לגוף זה בעצמכם. USCIB היא השותפה האמריקאית של לשכת המסחר הבינלאומית, של הוועדה המייעצת ל-OECD בענייני עסקים ותעשייה ושל ארגון המעסיקים הבינלאומי (IOE), והיא הסכימה לשמש כצד שלישי נאמן מטעם הרשויות להגנת מידע של האיחוד האירופי. ניתן למצוא מידע על אופן הגשת תלונה ל-USCIB בכתובת uscib.org. כמוצא אחרון, תושבי האיחוד האירופי יכולים לדרוש פיצוי באמצעות בוררות מחייבת. תושבי שווייץ יכולים לבקש מ-TransPerfect להפנות תלונות לא פתורות בנושאי Privacy Shield לרשות הפדראלית למידע ולהגנת נתונים (FDPIC) של שווייץ, המשמשת כגוף האלטרנטיבי ליישוב סכסוכים (ADR) לפי מסגרת Swiss-US Privacy Shield, או להגיש את התלונה ישירות לרשות הזאת. השירותים במסגרת תהליך זה ניתנים ללא תשלום.

אכיפה 

TransPerfect מתחייבת לוודא ציות למדיניות הפרטיות שלה לפחות פעם בשנה ולקשר פעולות אלה לסקירה השנתית של החברה ולשיטות הפנימיות של בדיקת ציות. TransPerfect תנקוט במיטב המאמצים המסחריים כדי להבטיח כי מתקיים ציות למדיניות פרטיות זו וכדי לוודא שמדיניות פרטיות זו מדויקת, מקיפה ועדיין תואמת לחוק החל. אנו מעודדים CVEs להעלות כל בעיה או חשש ולדבר עליהם ישירות עם מנהל פרטיות של TransPerfect, שתפקידו לטפל וליישב תלונות מסוג זה הקשורות לשימוש במידע ולאי-ציות למדיניות הפרטיות שלנו. כל בעיה תתועד באופן רשמי במסגרת מערכת ניהול האיכות שלנו, העומדת בתקן ISO 9001.

TransPerfect מחויבת לפעול בשיתוף פעולה עם הרשויות להגנת המידע של האיחוד האירופי (DPAs) ועם הרשות הפדראלית למידע ולהגנת נתונים של שווייץ (FDPIC), ולציית להמלצותיהן בכל הנוגע לנתוני משאבי האנוש המועברים מן האיחוד האירופי ו/או משווייץ בהקשר של יחסי העסקה.

TransPerfect מספקת מידע בנושאים הבאים באמצעות הדרכות ומסמכי מדיניות:

  • TransPerfect כפופה לסמכויות האכיפה והחקירה של נציבות הסחר הפדראלית של ארה"ב (FTC)
  • האפשרות, בתנאים מסוימים, של אדם בודד לפנות לבוררות מחייבת
  • חובת הארגון שלך לחשוף מידע אישי בתגובה לבקשות חוקיות של רשויות ציבוריות, בין היתר, מסיבות של ביטחון לאומי או אכיפת החוק
  • אחריותה של TransPerfect במקרים של העברה הלאה לצדדים שלישיים

במקרים של תלונות הקשורות למדיניות הפרטיות שלנו שאינן ניתנות לפתרון באמצעות התהליך הפנימי שלנו, אנו מסכימים לציית להליכי יישוב הסכסוכים המפורטים במסגרות Privacy Shield.

 

תקף מתאריך: יוני 2018

 

 

 
כפתור סגירה

משפחת החברות


 
כפתור סגירה

בחרו שפה


יבשת אמריקה אירופה אפריקה והמזרח התיכון אסיה פסיפיק